bdswiss erfahrung

2011 charlotte

Jeg har besluttet, og er ikke i tvivl om, at Charlotte er årets kandidat til Fiduspokalen.

Jeg har nok rystet bægret en lille smule anderledes, men vil prøve at få min tale til at passe ind i tidligere beskrevne kriterier.

Personligt har jeg fået meget stof til eftertanke i mit møde med Charlotte. Og det er sku godt at blive rokket lidt i fundamentet J

Særlig præstation for HLLH

Charlotte har ikke stået tilbage for at tage større eller mindre ansvar ved arrangementer og løb. Og rigtig godt var arrangementet på Skærven i Løsning i september – super underholdning J

Charlotte har også lyst til at være en del af et nyt ”Løb med DGI 2012” hvis et sådan bliver sat i værk.

Træningsflid

Overskriften for Charlottes deltagelse i ”Løb med DGI” og HLLH kunne være ”Tro på lortet”. Underrubrikken kunne være vilje, vedholdenhed og stædighed.

Historien er at Charlotte har været meget stabil og kæmpet en hel utrolig ”kamp” ude på vejene. Ikke nok med at få gennemført målet de 5 km men også at få smidt en bunke kg samtidig med.

Hun har været modig nok til at stille op til løb og er kommet i mål med bedre tider end hun turde tro på. Det er så sejt!

Andet

Charlotte er meget positiv og yder alt hvad hun kan. Hun er meget anerkendende overfor den hjælp og opbakning hun har modtaget – her udviser hun stor respekt. Og det fede er jo at hun nu viser overskud til at give ”stafetten” videre J

Charlotte – jeg har en drøm om at få lov til at se Kilimanjaro på toppen. Jeg vil være tryg ved at være på hold med dig!